Kringloopwinkel West Friesland

Kringloopwinkel west friesland gratis ophaal
Door spullen te doneren aan mobiele Kringloopwinkel West Friesland steunt u onze diverse goede doelen projecten

 

Op zoek naar een kringloopwinkel in West Friesland?

Kringloopwinkel Goed voor Oud is een mobiele kringloopwinkel West Friesland. Dat betekent dat wij uw tweedehands, kringloop en rommelmarkt spullen gratis bij u in West Friesland komen halen. Als hoofdactiviteit verkopen wij tweedehands goederen op de rommel- en kofferbakmarkten en heeft ten doel het ondersteunen van ouderen die op financieel, cultureel, sociaal en maatschappelijk gebied steun kunnen gebruiken. Dit doen we door onder andere:

  • Activiteiten en uitjes te organiseren
  • Huishoudelijke apparatuur en meubilair te schenken aan ouderen die kleiner gaan wonen met een beperkt budget
  • Ouderenclubs te ondersteunen en projecten te steunen van andere organisaties gerelateerd aan ouderen

Kringloopwinkel west friesland ondersteun de ouderen in nood

Ondersteun onze ouderen

Sommige ouderen hebben het in deze crisistijd erg moeilijk. Niet iedereen heeft kunnen sparen voor een goed aanvullend pensioen. Door omstandigheden hebben veel ouderen nu moeite om rond te komen van hun AOW. En inmiddels blijven de kosten voor levensonderhoud maar stijgen. De huurprijzen en zorgkosten gaan omhoog, toeslagen dalen en er wordt bezuinigd op gemeentelijke regelingen. Noodgedwongen moet een groot aantal mensen nu thuis blijven zitten en elke cent omdraaien om rond te komen. Een dagje weg met de trein of ergens een kopje koffie drinken zit er niet meer in. Wij zetten ons in als mobiele Kringloopwinkel West Friesland voor deze mensen.

Kringloopwinkel West Friesland en omstreken

Vanuit onze kringloopwinkel verkopen wij tweedehands spullen. Daarnaast staan wij regelmatig op rommel- en kofferbakmarkten in heel West Friesland. Verder verkopen wij onze spullen via online op Marktplaats en Facebook. Bijna alles wat binnenkomt krijgt weer een nieuwe bestemming, door middel van verkoop, recycling of ter ondersteuning van ons doel.

Onze kringloopwinkel diensten

Als maatschappelijk betrokken organisatie bieden we meer diensten aan dan andere kringloopwinkels. We werken samen met zorginstellingen, bieden extra diensten aan iedereen die ons ondersteund door middel van schenkingen en bieden ook speciale diensten ter ondersteuning van ons doelgroep: de ouderen in nood. Samengevat bieden wij diensten aan zoals:

  • Ophaal van tweedehands spullen
  • Inboedel ophaal in West Friesland
  • Huisopruiming en huisontruiming
  • Verhuisservice voor ouderen
  • Samen werking met zorginstellingen
  • De rommelmarkten organiseren

Uitgebreide informatie over onze diensten en onze kringloopwinkel werkwijze kunt u vinden op ophaal pagina.

Ophaalgebied in West Friesland

We halen gratis tweedehands, rommelmarkt en kringloopwinkel spullen op bij u thuis of op kantoor in onder andere:

Onze vrijwilligers uit West Friesland

Stichting Goed voor Oud is een non-profit organisatie en bestaat geheel uit zeer gedreven en gemotiveerde vrijwilligers die zich inzetten voor ons doel. Wilt u ook als vrijwilliger uit West Friesland bij ons aan de slag? U kunt op onze pagina vacatures kijken hoe ook u een steentje kunt bijdragen. Wilt u ons op een andere manier ondersteunen, als particulier of als organisatie? Dat is ook mogelijk. Neemt u in dat geval even contact met Mobiele Kringloopwinkel West Friesland op of kijk op onze actuele vacatures.

Spullen laten ophalen?

Gratis ophaal in West Friesland!
Bel 06 27 844 884 voor een afspraak.
Bereikbaar van Dins t/m Zat
Van 11:00 – 17:00 uur.

Kringloopwinkel west friesland recyclingHierbij dragen wij als mobiele kringloopwinkel West Friesland een steentje bij aan een schoner milieu door recycling en hergebruik.

Wilt u spullen komen brengen?

Dan kunt u terecht bij onze Kringloopwinkel in Hoorn tijdens de openingstijden van Dinsdag - Zaterdag 11:00-1700 uur.